15 jaar ervaring

August De Boeckstraat 6
9100 - Sint-Niklaas
stijnsillis@telenet.be

ONTDEK HIER HET BLOG VAN Glasfolies Stijn Sillis bvba!

 • Zonwerende raamfolies
  19/03/2021 0 Opmerkingen
  Houd infraroodstralen buiten voor een frisse woon- en werkomgeving

  Een serre is enkel goed voor tomaten


  De laatste jaren maken we in ons land door de klimaatopwarming steeds warmere zomers mee. Dat is meestal wel genieten. Maar het kan soms ook puffen worden en onaangenaam zijn. Zonnestralen die ongenadig op je ramen schijnen, verhogen de binnentemperatuur aanzienlijk. En hoe groter je ramen zijn, des te meer warmte er in je huis ontwikkeld wordt. En dat is niet anders in bedrijfsomgevingen. Denk maar aan de immense glaspartijen van kantoorgebouwen en winkelruimtes.

  Waar dan ook, een felle zon buiten kan tot oververhitting binnen leiden. Alsof je in een serre bent. Moet er in die ruimte gewerkt, gestudeerd of geslapen worden, dan is die hitte niet bevorderlijk voor de concentratie en de nachtrust. En vergis je niet: een airconditioning brengt geen zoden aan de dijk. Want die moet eens zo hard werken (en verbruikt dus veel energie) om enig effect te hebben. Maar er bestaat een oplossing is. Stijn Sillis uit Sint-Niklaas kan je er alles over vertellen.

  Lees meer
 • verkleuring gordijn
  04/12/2020 0 Opmerkingen
  Bescherm uw interieur met glasfolies van Stijn Sillis te Sint-Niklaas

  Effectief verkleuring tegengaan


  Zon en uv-stralen hebben een grote invloed op uw meubelen, stoffen, behang en verf. Het grote probleem is de verkleuring, zodat u na een tijdje verschillende tinten krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de muur waar u een schilderij hebt hangen. Als u dit wegneemt, ziet u duidelijk de aftekening. Ofwel moet u dan een grotere muurdecoratie ophangen, ofwel moet u uw hele muur opnieuw schilderen of behangen.

  Lees meer
 • 05/10/2020 0 Opmerkingen
  Optimale isolatie met isolerende raamfolie

  Comfortabel wonen en werken met een isolerende glasfolie van Umisol

  Een aangename warmte in de winter en een prettige koelte in de zomer, dat zijn de ideale omstandigheden om comfortabel te kunnen wonen of werken. Glasfolies Stijn Sillis werkt samen met leverancier Umisol om raamfolies met een sterk isolerende werking te kunnen aanbieden. Deze raamfolies zijn zeer geavanceerd en hebben dankzij een technologische innovatie een doeltreffende tweevoudige werking.

  Lees meer

Contacteer ons voor meer informatie!