Zoeken
  • Glasfolies Stijn SIllis

Optimale isolatie met isolerende raamfolie

Comfortabel wonen en werken met een isolerende glasfolie van Umisol


Een aangename warmte in de winter en een prettige koelte in de zomer, dat zijn de ideale omstandigheden om comfortabel te kunnen wonen of werken. Glasfolies Stijn Sillis werkt samen met leverancier Umisol om raamfolies met een sterk isolerende werking te kunnen aanbieden. Deze raamfolies zijn zeer geavanceerd en hebben dankzij een technologische innovatie een doeltreffende tweevoudige werking.


Umisol biedt een oplossing op maat om in zowel de koude winter als in de hete zomer je woonvertrekken of bedrijfsruimtes altijd goed op temperatuur te houden. Binnenkort worden de producten van Umisol ook geleverd in Spanje door Glasfolies Stijn Sillis.Met een isolerende glasfolie voorkom je warmteverlies


De isolatiewaarde van de glasfolies van Umisol is hoog. Dit komt door een speciale film op de folie, waardoor de warmte wordt teruggekaatst. De filmlaag is uit 10 lagen opgebouwd voor een sterk isolerende werking. Deze isolerende folie is verder gemakkelijk aan de binnenkant van de bestaande beglazing aan te brengen. Deze zogeheten Pleolit® LE folies zijn speciaal ontwikkeld voor een verbetering van het rendement en zorgen ervoor dat je aanzienlijk bespaart op je energierekening. Met een energiebesparing van wel 30 % is de investering snel terugverdiend.


Ga oververhitting tegen met een isolerende raamfolie


Ook in de zomer bieden de speciale raamfolies van Umisol veel voordelen Dankzij de innovatieve glasfolie wordt het zonlicht gereflecteerd, waardoor de warmte beter buiten de deur wordt gehouden. Hierdoor ontstaat een passieve koeling zonder verder elektriciteitsverbruik. Verder ondervind je ook geen hinder van koude luchtstromen. Als er wel airco aanwezig is, wordt het energieverbruik een stuk minder. Bovendien heeft deze zonwering als voordeel dat het uitzicht niet belemmerd wordt en het licht niet tegengehouden, omdat de folies transparant zijn en dus lichtdoorlatend .Ook beschermt de glasfolie voor 99% tegen schadelijke UV A-straling. Zo worden het interieur of (de consumenten)goederen niet aangetast en verkleuren ze niet, en ben je zelf ook beter beschermd tegen de zon. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je woning of bedrijf? Informeer dan eens bij Glasfolies Stijn Sillis naar de isolerende raamfolies van Umisol.

Feed

9 keer bekeken0 reacties